skyttetrafik mellan kylen och toaletten.

Det är precis vad jag har ängnat förmiddagn till. ingen aning om hur mycker jag ätit eller hur många gånger jag tvingat upp det igen. För en som tycker detta låter helt vidrigt och frågar sig hur man kan göra detta- till er kan jag bara säga att jg har ingen aning. Det är något som utvecklats under en så lång tid. Bulimi är inte något man får över en natt utan något som gror sig fast som sakta tar över ens inre, ens psyke tills den styr allt. Brukar se det som en parasit som sakta tar över sin värdorganism och växersig starkare. Då på bekostnad att du som är drabbad sakta bryts ned.
shit vd kan jag ha tryckt i mig idag-

En hel bauget med smög ,skinka och grönsaker
ca 4 koppar kaffe
1 kopp te
halv flaska mineralvatten
mandlar, russin ,chasewnötter
chokladboll
4-5 rostade
2 andra mackor
kanske 5 skorpor
glass
yogurt
1 apelsin
varm choklad
2 skålar flingor med sylt.

det kan vara något mer något mindre. det spelar ingen roll. Det gör ont i mig.
Nu är det över för den här gången.jag är matt.....Tom.

Mamma och pappa åkte o jag bara väntade på att få börja, jag viste hur det sulle gå, jag tillät det?! jo vist tillät jag de!......nu sitter jag har och vill ingenting. 
   måste snart packa för att åka tillbaka till mitt liv där uppe tilbaka till mitt jobb mina vänner. men jag vill inte vill bara sitta här tills någon kommer och lyfter upp mig ,håller om mig och säger att allt ska bli bra. Att nu behöver du inte fortsätta längre , nu tar vi hand om det här. vill överlämna mig  till en trygg famn som bara gör allt bra igen .
Någon som vrider tillbaka klockan och hindrar mig från att stoppa fingrarna i halsen den därgången på toaletten för 4 år sedan.



www.xanga.com/FasterThen_You/149114545/item/


något jag skrev mellan kräkningarna

Tom
Helt Tom
Jag fyller och fyller igen
Får upp
och fortsätter fylla
ingen vet
vill gråta
men ingenting
vill skrika
ingenting,ingen hör
Kan inte ta in någonting runt omkring mig ,allt känns som ett difust brus.


Jag tittade mig i spegeln det jag såg ,föraktade jag.......

Välkommen till min nya blogg!

Jag är en tillsynes glad o possitiv tjej som egentligen kämpar för att inte rasa ihop helt. Har lididt av bulimi i snart 4 år. det är ingen som vet. ingen som har en aning om att jag är sjuk. Skapade denna blogg som ett verktyg att ta mig ur mitt helvete.Ta del,ifråga sätt eller bara föjl min resa till att hitta tillbaka till den jag är, till mitt liv o min lycka.Den som jag tappade någonstans på vägen.

RSS 2.0