bulimibibeln

Har precis slagit igen permarna till denna bok om bulimi av Sofia Jensfelt. Hon skriver om denna helvetes sjukdom o beskriver i 1 steg hur man rat sig till ett tillfrisknande.

 Jag vet att jag måste ta tag o möta mina sjukkdom för ett tillfrisknande kommer inte komma av sig själv.Jag vet, jag förstår men det gör så ont.Hur hamnande jag här? varför gör jag så här mot mig själv. jag vill bli frisk men är rädd att bli tjock, lr tjockare kanske man ska säga då jg inte vägt mer någonsin som jag gör idag.
Ett tillfrisknadne innebär också att jag måste berätta,blotta mig för någon. de enda rätta vore för mina stackars föräldrar. Hur kan jag göra de? dra ner dom i mitt svarta?!
Jag vill ju bara va smal o smärt o vältränad o må bra.......

jag har bulimi.......de känns fel o säga de.problem med maten,ja, men bulimi.

Jag är rädd,så rädd..

bättre, tack min vän

Tänk att en vän kan få en att må så mkt bättre utan att veta om någonting! när jag komtillbaka mådde jag skit sen ryckte du upp mig  o jag kom på banan igen! tusen tusen tack kära vän!jag tror den här platsen är bra för migo din vänskap ännu bättre!

Det har strulat till sig med planerna om att plugga ihöst. psykolog i uppsala va det tänkt o jag längtade såå! sen såg jag på min anmälan att jag har för liiite arb.erfarenhet inskickad = obehörig sökande=( fan fanfan....blev riktigt besviken men ska prata med en handläggare på studera.nu imorn o se om jag kan göran något för att rätta till läget..Hoppas hoppas hoppas!håll tummarna!

Min dag
Fruktost:två stekta ägg med ost ,tomat
                                                    Spinn 35 min (45 men vi stretcha så de ränas inte)
Kaffe o kesella m nötter o funight
kycklingsallad
Jobba(små åt några skinkskivor på jobbet)
löpning 5 km
korvgryta m sallad
té/the/te eller annan stavning=P
Sova

imornbitti ska jag up o köra sinn o body pump så nu ska jag försöka sova ordentligt, bara läsa några sidor innan lampan släcks!

Sov sött sverige o världen o alla som lever här!

känns för jävligt

Tillbaka nu efter att ha spenderat midsommarhelgen hemma hos familjen. Har ätit sjukt mycket o onyttigt. hela tiden något- tårta ,grädd varvat med kladd, kakor vanlig mat, mat mellan måltiderna mer tårta glass alkohol. sammanfattat bara massa kolhydrater av den sämsta sorten och jag mår skit. Är tillbaka i mitt svarta. är trött,grinig (blir så besviken på mig själv att jag inte kan vara glad för mammas o pappas skull iaf dom fattar inte varför jag tjurar o är på dåligt humör. vad ska dom tycka o tänka?!)känner mig så ful, äcklig o fet. tillråga på allt glömde jag mitt smink hemma så nu får jag gå till jobbet dvullen, fet ,blek o osminkad......FAN FAN  FAN!!!! jag orkar inte.....Alla min tränings o livsmotvation är som bortblåst...vill bara stanna hä i mitt rum o dra en tjock filt över mig i sörpla kaffa. Inte se ,träffa eller prata med en ända själ.

Fast helst av allt skulle jag vilja en an famn att bryta ihop i, en famn som inte ville ha förklaringar utan som bara förstod ,som inte dömde utan vaggade mig lugnt o viskade att allt skulle bli bra nu var smärtat över , viska att den förstod.
nej nu får jag inte börja gråta äve om rödsullna ögon skulle matcha minöverigalook idag så ska vi vell inte göra mig värre an vad jag redan ser ut.

Dags att gå till jobbet...................


En ledigt dag

Ja ,nu ligger jag här i min säng o har precis ätit frukost,två kokta ägg, efter en morgonpromenad ute i solen! de va kanon skönt. Gick förbi gymmet och bokade in mig på ett body pump pass vid 12. Jag är ledig själv idag så får passa på och fördriva tiden  med träning=) wich I LOVE! ska husera på gymmet så mycket de går nu dessa dagar innan jag åker hem över midsommar. Tror det kommer kännas lättare att njuta hemma om jag tränat ordentligt dagarna här innan. (blir kanske ett poweryoga passs i eftermiddag också?)

Jag blir bara så trött på att de aldrig händer nått med min kropp, får inga resultat. Ok ,förra veckan blev det inte alls lika mycke träninging (kanske tre pass) men maten tyckte jag att jag höll bra! o veckorna innan har jag ju tränat som en tok o ätit bra!
ok,det känns att jag fått tillbka lite mer muskler men vågen står stil o jag känner att fettet dalrar kvar i sidorna, låren ska vi inte prata om. hallå?! vad gör jag för fel? snälla någon tala om det för mig!


Har inte vägt mig idag, tänker ta en paus från de den här veckan för o se om det hänt nått nästa vecka o även för at jag känner hur min fixering börjar komma tillbaka. måste jobba på min självkännsla o på den linje jag försökte med i början! Jag duger som jag är nu , träna e kul , o resultaten får ta tid. För jag ska njuta av livet! för jäg är värd att må bra!förtjänar att må bra. Jag ska inte sätta krokben för min själv. De finns nog med människor som trycker ner folk så varför ska jag lägga tunga stenar på mina egna axlar?! JAg har ju bara ett liv för guds skulle! jag måste o vill lära migg att leva de livet i lycka o välbefinnande. tiden här är för kort för att spy o ha ångest över sig själv. Att tala om för sin spegelbild hur ful o äcklig o värdelös mna är! VArför gör jag de? varför gör många med mig de?



Min dag 15/6
morgonpromenad 50 min
Frukost:två kokta ägg (ovanigt lite) och citronvatten
kesella m funlight
bodypump
kycklingsallad
fort. följer......

Upp ....

VIkt: 71,4 kg

Hetsåt igår när jag blev helt ensam igen.
Syndes direkt på vågen imorse.....
Men jag ska inte deppa ihop! Ska bara fortsätta (men de är tuft när man inte får resultat, har tränat som en tok i två veckor o skött maten med undantag för igår och då.....ja då går man upp i vikt) ska vara possitiv! ska vara snäll mot mig själv! För jag förtjänar att må bra och leva ett bra liv! Jag ska nte tracka ner på mig själv för jag är det enda jag har!
  Vill inte ramla ner i mitt svarta hål! vill inte vill inte........
ska inte tillåta det.....
Påt igen bara , bodypump ikväll kanske?

peace out!


två veckor har gått

Sitter just nu o lyssnar på tennis på radion o käkar nötter o dricker kaffe.
   Mamma och Pappa har vartit o hälsat på  igår o idag eftersom jag är själv i helgen. De va kanon skönt att de kom!!Älskar verkligen o umgås med mina föräldrar . Vi va ute o käka igår  nere vid havet! helt underbart o kolla sverige-danmark på en sport bar.( vi prata inget om vad som hänt innnan jag flytta eller hur jag mår/mått vet inte om det är bra eller ej men men) idag va vi ute o shoppa lite grejer till lägenheten/rummet/mitt sommarhem=).
     saknar dom nu när jag sitter här själv igen.

Veckan har varit bra tror jag, vet inte riktigt hur det känns men tränat 6 pass även denna vecka ,maten har varit bra med undantag för  igår då jag käka godis o kakor på jobbet. har kännt ett sug denna vecka som jag inte kännt förut. Ett sug efter mat  o sötsaker,  inte alls så tillfreds som förra veckan. Jag tror att jag mäste verkligen vara disiplinerad med att äta regelbundet - frukost, lunch middag och nått mellanmål efter eller före träningen.
   Nästa vecka blir det inga nötter what so ever, har ätit stora mängder av de denna vecka o de innehåller allt för mkt kolhydrater (och kcal). Besviken på vikten är jag också, har ju tränat på like bra  som förra veckan o maten har inte varit kattastrof utan faktiskt helt ok! men syns de på vågen? Nej, samma vikt som förra veckan och jag känner mig rultigare i kroppen, inte alls tajt.

Vikt:70,9 kg

Vill så gärna gå ner under 70kg - vore en sån kick metalt. hoppas att det kan lossna!!
Ska fortsätta nästa vecka  o inte tappa taget! Min kära träningspepp vännn o sambo kommer hem också så jädrar va vi ska träna! o äta mycket nyttig mat! no carbs....

I will keep you updated! ( om det är någon ens som läser???? aja om de inte är d så får jag ju ädå skriva av mig)


kram kram

RSS 2.0